Ny stil ska skaffas!

Men tyvärr behövs det pengar :'(. Aja ska iaf göra en lista på vad jag ska skaffa så ni får se vad jag ska skaffa för stil :)


Ett par jeans från hm men ja ska slita dom med rivjärn å sandpapper ofc!
99 :- (!)

Supercoola mönstrade byxor från bikbok!

299 :-

tights från gina tricot

199 :-
tights från bikbok
199 :-

Tröja med lös passform från gina trikcot

149 :-


örhängen från gina tricot. 99 :- styck




Grymma skor från scorett

699 :-

pierca läppen! Men vet inte om jag ska ha riktig, funderar på å skaffa en fake för att se hur det blir :)

typ en hundring kanske för en fake?

Löshår som jag ska sätta dit med keratinvax :)!!
1000 :-


men först måste jag färga håret...
och det ska jag göra med den här chokladbruna färgen från soyance.

Sen ska jag gå ner i vikt också för att se bra ut till bikinisäsongen ;)
Tänkte köra hundra situps varje dag innan jag går och lägger mig plus kondition tre gånger i veckan.


Detta är bara en del av allt jag ska göra men orkade inte lägga upp fler bilder o.s.v just nu. Maybe later sweethearts <3 Nu ska ja sova å drömma om alla snygga grejer ja vill ha å imorrn ska jag skriva ett cv å lämna in till olika ställen för å se om jag skulle kunna få något extrajobb där :)

Vart på stan:)

Ida kom till skolan lagom till lunchen så först åt vi å sen tog vi en sväng på stan. Nu har hon dragit igen för hon pallar inte designlektioner säger hon. Tror hon ska byta gymnasie snart å lämna mej ensam kvar här xD
Känns lite som om vi börjar växa ifrån varann på nåt sätt, stör oss mkt mer på varann nu än va vi gjorde förut. Typ som nu när ida drog hem från skolan, vi har aldrig skolkat själva förut utan alltid gått till skolan tillsammans å om en gick hem gick båda hem eller om en stanna kvar stanna den andra kvar. Så var det iaf förut men som sagt tror ja att vi börjar växa ifrån varann nu...läskigt... Men det blir väll så när man vart tillsammans nästan varje dag i snart 3 år utan att bråka eller ens vart irriterade på varann :/
Hmm vet inte hur ja ska prata med henne om det men får väll se va som händer.
byebye nu börjar lektionen

Jag höll seriöst på att dö idag hörrni! :O

Jag å amanda var ute med hennes hund å sen tänkte vi att vi skulle gå ut på isen så då gjorde vi det. Men det va så mkt snö så vi gick lite längre in mot stranden å där va isen inte lika tjock vissr. Så plums så föll ja i med ena benet! Som tur va höll resten av isen så ja kunde ta mej upp men det var inte så skönt att gå hem med stora blöta tunga mjukis hela vägen hem igen...
Svinkallt! Så nu sitter ja här framför datan med varm oboy å ska titta på nån film :)

puss puss sötisar :) <3

Just looooove torkel i knipa! :)



ARNE HAN ÄE SÅ COOL!
JA E FÖÖÖR COOOOL FÖR MEJ SJÄLV XD ahhaahhahahahahahahahah

Mot amanda :)

Nu ska ja träffa amanda snart, ska bara fixa mej lite å sen drar ja :)
Vet inte va vi ska göra men nåt skoj blire alltid xD

pussen :)

Kändisträff!

Glömde ju säga att när ja va i junis skola så såg vi han som är med i fredagsmysreklamen :)!
Ni vet han emot som sjunger, han går tydligen i junis klass :)
Kännde mej bara lite cool så va tvungen å säga det pusspuss <33

Jag kommer inte hem!

Jag kommer seriöst inte hem! Jag sitter i skolan med yassin och tittar hur vi kan komma hem men om vi inte har lust att gå i en timme i snöstorm så kommer vi inte hem :(!

Insnöad i skolan

Kul att man är fast i skolan tills bussarna börjar gå igen...
Vi är 3 stycken här och vi har inga lektioner för lärarna kommer inte till skolan...
Men vi har typ hela skolans matkort så vi lär tjocka oss som fan senare :)


Grymt bra låt ! :)



Längesen jag kom med ett musiktips tycker jag så här kommer en låt :)

Snökaos!

Nu är man äntligen framme i skolan men det verkar nästan bara vara jag här xD
När jag kom till slussen var det kaos där, människor som stod och väntade på bussar som aldrig kom, folk som sprang fram och tillbaka för att dom trodde att det skulle hjälpa, en massa personer pratade i telefon för att ringa nåon som hade tillgång till data och se om dom kunde titta när bussarna skulle gå igen. Men jag tror inte sl vet när bussarna kommer gå igen. Det beror väll på när plogbilarna kommer fram. Jag såg inte en enda plogbil nånstanns. Varken på väg till tunnelbanan i axelsberg, eller på vägen till slussen, eller när jag åkte med saltsjöbanan till sickla. Ingen plogbil. Nu sitter jag i skolan och tittar ut på gatan and guess what? INGEN PLOGBIL!


Så går det när man håller på å sänker skatter, då har man inte råd att betala plogbilar på vintern. Det kan ju reinfeldt å hans pissregering tänka på. Istället för att sänka priset på städeskor som rika anställer kan dom se till så att pengarna vi betalar går till hela samhället. Jag har ingen lust att betala skatt som går till en städerska som städar i nåt överklass hus. Varför ska skattepengar gå till det? Dom rika har råd att betala fullt pris för att någon annan ska städa hos dom så det är väll bättre att hjälpa resten av befolkningen som inte har så mycket pengar för att inte öka klyftorna mellan de fattiga och rika eller?? Då tycker jag att man kan göra vettigare saker för pengarna t.ex. mer dagispersonal, fler lärare, bättre sjukvård och skaffa för fan några plogbilar som kan ploga vägarna när det blir snö. Vi bor i sverige så det borde inte komma som en jätteöveraskning att det kommer snö eller?

Nu har ja dampat klar så puss på er nu ska jag köpa frukost :)

Kul att ingen buss går.... Jag går i som u...

dsc00093 (MMS)

Kul att ingen buss går.... Jag går i som upp till mina knän och det är snöstorm ute som jag försöker gå mot men jag blåser nästan bort! Random bild på mej och ida:)


Aj! Ja ramla på isen å fick värsta såret s...

dsc00351 (MMS)

Aj! Ja ramla på isen å fick värsta såret så knät:( nu ska jag gå ner till ica å köpa glass å trösta mej själv xD


Oj!

Min bloppis har tagit upp all tid och jag har inte haft tid med min riktiga blogg märkte jag nu :/
Ska göra några inlägg nu och sen fortsätta lägga upp lite grejor på bloppisen :)

http://linneafogelbergs.blogg.se/bloppis/

Har gjort olika kategorier för allt nästan och under kategorin hår m.m. hittar ni t.es. löshår och diadem. Så kika in och hitta ett fynd! :)

Bloppisen är klar! :)

Nu har jag lagt in massa nya grejer på min bloppis så kika in på den å se om det är något du vill ha. Har massa kläder, smycken, skor, hårförlängningar m.m!

http://linneafogelbergs.blogg.se/bloppis/

Sitter i junis skola med yassin å sandra å...

dsc00237 (MMS)

Sitter i junis skola med yassin å sandra å väntar på att juni ska göra klart sitt matteprov så att vi kan gå å äta sen:) vi blev lediga från vår skola för båda lärarna va sjuka:p puss puss


Glömde helt bort!

Att säga att jag har gjort en bloppis nu :)! Har dock inte hunnit lägga in bilder på grejer jag säljer förutom 3 saker. Kommer massa mer ikväll runt 7 tiden, det kan jag lova! Har ungefär en halv garderob med kläder jag inte längre använder. Plus massa smink, hårgrejer, smycken, skor m.m. Så titta på min bloppis kl.7 när jag lagt upp sakerna. Det kommer komma in mer än det ja lägger upp ikväll också, tror jag kommer göra ''en nyhet varje dag'' typ.

Bloggen heter:                  http://linneafogelbergs.blogg.se/bloppis

:)



Hahahahaahahahahaha family guy e fan kul! BIRD IS THE WORD! xD

Gott om tid :)

Har nyss suttit i soffan å ätit frukost. Jag märkte att jag för en gångs skull var ute i god tid så nu har ja tid att sitta å blogga lite å titta facebook :)!

Har inte hänt såmycket sen sist förutom att jag sovit å ätit. Nej juste! Såg på fb att Ida och Andrea äntligen skrivit när dom skulle ha sin fest :) Dom fyller år sammtidigt så dom slog ihop den. Så nu måste ja typ åka å leta presenter innan den 20 feb. Ska kika lite efter skolan tror jag!

Bloppis?

Jag vill se världen. Å det ska jag göra! Mamma och Pappa sa att om jag kan få ihop pengar så får jag gärna åka till usa å plugga ett år! Nu är det bara så att det kostar runt 60 000:- för 1 år. Men all mat och boende ingår ju då, plus skolavgiften. Dom sa att om jag får ihop hälften så betalar dom den andra hälften. Ja ba vart ska jag få tag på 30000 kronor?? Då gick dom ner lite å sa att jag kan använda mina 15000 som jag fick av farmor när ja föddes så då måste jag alltså få ihop 15000 kronor själv.
Jag började tänka hur jag skulle göra och fick en snilleblixt! Varför inte starta en bloppis? Jag har massa grejer jag inte använder längre så varför ska jag ha kvar dom?

Nu håller jag på å letar snygg bloggdesign å tänker på hur min bloppis ska se ut men inom kort kommer ja lägga upp en länk till min alldelles egna bloppis!!!! :)

Hahaha!



Hahaha yassin har så skön humor det va hon som visade mej den här! xD
Det bästa är ju han efter 3 sek som ba: skulle vi inte va välkommna? å ser lessenut! hahaah ja dör va kul :D

FOOOOOOD xD

Mot maten mina feta vänner xD Nu drar vi å äter, kommer en uppdatering senare om va ja köpte idag :)
Ska till donken, kanske inte det mest hälsosamma så funderar på att åka å träna sen så man inte ser ut såhär sen xD



Låten på hjärnan!



Grymt bra låt å festa till! :) Men nu efter helgen har den fastnat på hjärnan :/

Nu blir det musik för hela slanten!



Glömde ju säga att det här va min favvo i melodifestivalen! Det ända ja störde mej på är vrf han som e så snygg ska ha så fula gubbiga kläder? Men han e söt ändå :) Synd att han inte gick vidare bara... Men ja hade aldrig hört talas om han förut men nu ska ja börja lyssna på hans andra låtar oxå :)

Röjer på stan bitches!

Leker cool med dom coolaste just nu :) Ska in på donken å käka snart för vi börjar bli lite hungriga å sen blire väll å fortsätta röja xD Måste köpa nåt nytt känner jag som piggar upp vinterruskkänslan. Oj vilket långt ord ja stilade med ;)

Den bättre versionen enligt mej :)



Vad tycker ni?

Orginalet




Let's get fit

Funderar på att börja på yoga. Har gått på det förut och man blir riktigt stark av det faktiskt. Måste bara få med mig nån för vill helst inte börja själv. E lite feg faktiskt x)
Ska titta runt lite å hitta nån som är nära och passar med tider sen ska jag ringa amanda, min granne, å se om hon vill börja med mej :)

Såhär vill jag kunna göra! :)

En del saker tröttnar man aldrig på....



..som den här låten t.ex. Fucking awsome!

Dagen Hiss / Diss





Dagens Hiss
idag blir såklart att det är kortdag i skolan idag d.v.s. att jag kan åka in till stan med en kompis å gå runt å shoppa redan klockan 11! Å känner jag oss rätt så är vi säkert där till 7 / 8 så kan vi äta middag på stan oxå :) En heldag med shopping blir alltså dagens hiss!

Dagens diss går till mikaela som nog är den sämsta franska lärare man kan ha! Man fattar verkligen ingenting när hon ska förklara! Antingen är jag jävligt trög eller hon jävligt dålig på att förklara, lite av varje tror ja nog xD


Hann precis!

Kom till skolan 08:29 å vi börjar halv 9 ! :)
Snacka om at jag har timing! Nu ska jag sitta på en franskalektion i 3 timmar! Suck! Jaja får väll göra det jag brukar göra lyssna på hälften å spela super mario sammtidigt x) Brukar faktiskt funka om man är lika duktig som jag och kan göra 2 saker sammtidigt xD

Dags för frulle då :)

Ska käka lite nu innan jag springer upp å sminkar mej innan skolan börjar. Sen blir det förmodligen å tokspringa till tbanan så det känns lite värdelöst att fixa håret. Men om jag inte fixar håret behöver jag inte springa å då skulle det fortfarande va snyggt, men om jag fixar det måste jag springa för då har jag brottom å då blir det typ förstört! Gu va töntigt känner jag när jag skrev det där men va fan jag låter det stå kvar, ja bjuder på mina överklassproblem. Eller ska det verkligen klassas som ett problem? Ja i brist på annat så....xD
Nej nu får ja skynda mej PUSS!


Morgondunk för att vakna! :)



Jag vet att den är gammal men den slår fortfarande många andra låtar. Blir verkligen vaken är jag lyssnar på denna. Man kan texten så det är liksom omöjligt att inte sjunga med xD

Känner mej fortfarande grymt pigg :)

Varför kan jag inte sova? Vet inte men vad ska jag göra för nåt nu? Jag vet att jag måste gå upp klockan 6 imorrn för att hinna till skolan. Shit va skönt att byta gymnasium till det i liljeholmen så slipper jag ha så långt! Ska börja på it-gymnasiet så fort jag har fått ordning på alla papper :)

Varför ändra på ett vinnande koncept? xD

Bara jag som har typ panik när något ändras? Jag får verkligen sånna där panikattacker om något inte är som förut. Det är ganska sjukt när jag tänker på det. Har vart så ända sen jag har vart liten. Vill att allt ska vara så som jag är van vid. typ. Tycker t.ex. att det e skitjobbigt å flytta å sånt. Tror på riktigt att jag lider av nåt men vart fan vänder man sej då? Hmm nej jag skyller på vinterslasket.


Hiss/diss of the day





Dagens Hiss
går till yassin som gjorde sällskap med mej på tbanan. satt å prata om alla puckon som var med i Ung och Bortskämmd xD

Dagen Diss går till dom som satte sej bredvid mej på bussen och börja skrika å prata jättehögt fast dom såg att jag sov. Plus att hela bussen var tom om man bortser från mej så då kan man väll sätta sig nånannanstanns än bredvid mej eller?!


Music people! my only drug ;)



Så mycket bättre än orginalet tillochmed! Ulrik du är grym <3

Sorry för en riktigt kass uppdatering <3

Ja har inte bloggat sen i typ.....torsdags...fredags...? Anledning: utmattning. säger som på solsidan; hur kan du va utbränd du gör ju inget - nej men de kan va väldigt anstränande det med!
Hon har tamejfan rätt i det asså!

Nej men seriöst. Ja vet inte vad som har hänt med mej, jag har verkligen ingen ork till nånting längre. Börjar nästan tro att ja lider av deprision eller nåt? Har hört talas om sånna som blir helt deprimerade över höst/vintern för att det e så mörkt å grått hela tiden å ja tror ja tillhör en av de...
Men lovar att jag ska skärpa mej nu faktiskt för om jag tänker att jag ska blogga så har jag ju nåt att göra å inte bara deppa right?

hmm ja tkr de lät bra :)
pusspuss

F*N

NOOOOO!
Ni vet att jag skrev att ja skulle bli moster? Ja hade det som status på fb men nu kom ja på att ja inte fick säga till nån för malin ville såklart berätta själv för släkten :( å ja har typ halva släkten på fb  :'(
Gu va har ja gjort? Malin kommer bli aslessen å arg :(((((((((((((((((((
förlåt :'( <33333333333333333333333333333333333333333333333

Hahahaha pölsa in my heart forever! <333333


Designmodeller

Nu blire å sitta å rita i 3 timmar, ganska soft gymnasie man går på iof ;)
Ska typ rita en kollektion med minst 15 outfits, fast det e i grupp så det är ju inte lika mycket då. Så nu får ja å ida mkt å rita å helt ärligt så e väll ingen av oss speciellt bra på det menmen what ever ;)

Lunch å nu kommer ida! :-)

Nu blire mat! tyvärr så har vår skola stängt sin matgrej där vi fick asgo hemlagad mat så nu får vi gå till en vanlig skolmatsal med äcklig mat utan smak eller så kan vi äta på donken. men börjar tröttna på donken faktiskt, trodde aldrig att ja skulle säga det men nu gör jag det :)

pösspöss skriver mer sen <3

NOOOOO!

Jag som trodde att det började bli sommar eller iaf vår och nu helt plötsligt snöar det :(!
Det äe värsta snöstormen här typ och nej va deprimerad ja blev nu.... Nej nu ska ja dunka lite musik å hoppas att det blir bättre :)


love the way you lie part 2



vilken tycker ni är bäst 1:an eller 2:an?

love the way you lie


Min morgon

Min morgon var väll sådär... Först vaknar ja innan klockan ringde vid 5 (!) och va aspigg (!?). Men jag tänkte att jag skulle somna om så att jag skulle vara ännu piggare i skolan sen. Sen vaknar jag av att klockan ringer 10 över 6 men då e jag helt plötsligt skittrött. Hmm konstigt, hur kan man bli tröttare av att sova en extra timme på morgonen?? Så sen gick jag till skolan i sömnen å nu sitter jag här på matten å försöker koncentrera mej, matten är ju det ämne jag är bra i men det funkar bara inte.... :-(


Mobilbloggar:) Sitter just nu på saltsjöba...

dsc00229 (MMS)

Mobilbloggar:) Sitter just nu på saltsjöbanan mot skolan. Tack gud för att jag har musik med mig! Fattar inte hur folk orkar åka kanske 1 timme utan att ha musik i öronen, liksom bara sitta å inte göra något... Fett tråkigt. Just nu börjar ja må asdåligt, mår illa fan. Jag får instängd känslor:(...


Är i liljeholmen å köper nytt:) bild komme...

Är i liljeholmen å köper nytt:) bild kommer ikväll:p pusspuss


fuckfuckfuckfuckfuck -.-

Ja glömde helt bort att vi skulle spela badminton i enskede ida så ja åkte till skolan å sitter där nu. Va fan gör ja nu? Tar typ minst 1 timme att åka dit plus att ja inte hittar. Ja fick skjuts dit sist men nu e det ingen som kan skjutsa mej! eller ja har inte precis frågat nån för ja vill ändå inte dit xD

Nej ja får väll ta å åka till ida å fråga om hon vill gå runt på stan med mej å låtsas va coola xD nej skoja bara vi ÄR coola B-) xD! Okej seriöst nu, jag har ett studiebidrag å göra av med så det här kommer nog gå bra :)


Underbar kväll! :)

Hade en underbar kväll å nu ska ja sova så ja orkar upp till skolan imorrn :) ååh fattar inte hur ni mvg-barn klarar det här...?


snygging!

börjat snacka med värsta snyggingen på msn nu :) kan inte visa bild eller nåt här men tro mej han e sjukt snygg! Han verkar faktiskt va en bra kille å vi har massa gemensamt :)
hihihihi va glad ja blev helt plötsligt!! :D :D :D


BRK

Glömmde ju berätta om hur det gick idag på brännkyrkagymnasiet. Jag å Ida kom dit typ en timme än vi skulle för att spionera lite på dom som gick där för å se va det va för nåra :) Hade hört innan att det va massa bråk å skit där men när vi kom dit verka det va ganska lugnt. Rektorn va väll schysst antar ja, hon visa oss massa papper såsom schema m.m. å de ända vi skulle behöva läsa in va historia å de e de ämne som vi båda gillar å e bra på. Men vi får se ska först hälsa på JB i liljeholmen å kunskapsgymnasiet så det inte blir som med designgymnasiet att ja bara väljer första bästa liksom :)
pösspöss


Det är en dyster dag i enköping idag....




Idag har jag inte orkat blogga för det har vart en tuff dag...


för det hände en grej ungefär vid lunchtid. Jag fick höra att en 15-årig tjej blivit påkörd av en buss och dött utanför st:illiansskolan i enköping (kommer därifrån). Jag var med ida när hennes mamma ringde å berättade det men hon visste inte vem det var så ida kastade sig över telefonen å ringde andrea, hennes kompis som går där som är 15, för att se att det inte va hon. Då fick hon reda på att det var andreas barndomsvän, en av andreas bästa kompisar... Det blev lite kaos för även om jag inte kännde henne personligen hade jag kompisar som stod henne nära. Det blev helt kaos idag å jag tycker det är så sorgligt att så många unga i enköping dör (vart många på kort tid i ungefär samma ålder) Vet inte hur mkt ja kan skriva om det här för jag vet inte om man ska skriva om sånna här saker på internet nu...Hörde iaf att någon (får inte nämna för många namn) satt på en buss som åkte förbi den bussen som kört över dne unga tjejen å sa att bussen hade krockat i ett träd å att han såg att han som körde bussen grät men fattade inte riktigt då vad som hade hänt. Sen fick han höra att det vart en tjej med i olyckan. Hon hade fastnat under bussen å det kom polisbilar, ambulanser å en ambulanshelikopter.

Det hände precis utanför skolan å ja kan tänka mej paniken man har när man ligger fastklämmd under en buss å paniken hennes klasskompisar hade som inte kunde göra annat än stå å se på. de e förjävligt när sånt händer. Ja tror bussen fick sladd för det står träd längst trottoaren så de här hade inte ens behövt hända! :( hon va kanske bara på fel plats vid fel tillfälle... Ser alla ripgrejer på facebook å de gör mej så sjukt lessen att en så ung tjej blir påkörd det e helt onödigt! Hur fan kan man tro att de finns en gud när sånt här händer??


sorglig men sann :/



älskar den här låten <3

En vanlig onsdagsmorgon.....

Så vaknar ja å alarmet har inte ringt så ja trodde ja hade försovit mig. Skyndar upp ur sängen, slänger på mig kläderna, tar ett glas mjölk till frukost, borstar tänderna å springer ner till tbanan sammtidigt som ja klär på mig.

Åker till slussen för att byta till saltsjöbanan å ser att den redan står ínne så ja springer till den å precis när ja har satt mig åker den iväg. Så ja tänkte shit vilket flyt ja hann! Då börjar en irriterande jack russel skälla och den fortsätter att skälla nonstop ända tills ja går av i sickla. Då skyndar jag mig till skolan med huvudvärk och när jag kommer fram är dörren låst! De öppnar inte skolan förrän 8 och jag var här halv 8.

Då hör ja att min mobil ringer och det är alarmet..... FAAAAN jag måste börja titta på klockan när ja har "försovit" mig så ja inte skyndar i onödan. Resultatet av det här : en trött, grinig linnea med huvudvärk å nu börjar min mage göra så ont att jag håller på att dö för ja e så hungrig :(


 HUUUUUNGRIG! :(

Kännde mig så nyttig idag att det blir kyc...

dsc00227 (MMS)

Kännde mig så nyttig idag att det blir kycklingsallad till middag:) dock inte hemgjord utan jag va lat å köpte hämtmat hos spaderdam i mälarhöjden. Man är ju stammis där xD nu ska jag och k sätta oss och äta så pusspuss btw va ska ni äta idag?


Brännkyrka here we come

look up bitches i'm on my way xD
Nu svarade äntligen brännkyrkas rektor efter att vi typ pepprat henne med samtal de närmsta veckorna och jag och ida ska dit imorrn å ha ett möte med rektorn för att se om vi kan börja där och sånt. Eftersom vi inte går ett vanligt samhällsprogram. Hoppas hoppas hoppas att vi kan byta :D :D :D


Världens finaste skor! Hittade dessa skits...

dsc00225 (MMS)

Världens finaste skor! Hittade dessa skitsnygga skor på din sko för bara 199 kronor! Blir dagens shoppingmåste! Är här på lunchrasten så blir lite sen menmen måste verkligen ha dom här skorna:)


Svenskalektion blääää

Sitter i skolan å försöker skriva en novell men det går väll sådär :/ Nån som har nåt tips? Det ska vara en deckarnovell och just nu känns det som om jag har grymt dålig fantasi! help be my darlings xD pöss

OMG!



Dagens asg asså! Yassin visade mej den här å ja kunde bara inte sluta skratta xD

Gomorron

Va säger ni ska ja slå på stort å gå till skolan idag eller :)? hmm ska fundera på det men det e så grymt tråkigt just nu å det känns som om jag slösar bort min dagar. Nej nu får jag sluta med min emotendenser å rycka upp mej XD mot skolan alltså! talk to you later my bitches :D



MINA KÄRA KLASSKAMRATER NU KOMMER JAAAAG! :)

RSS 2.0