Ken ring <3



Vilka minnen ja får av å lyssna på ken ring asså! vissa artister tröttnar man aldrig på och ken ring är riktigt jävla grym på å göra musik!!!
Älskar verkligen den här låten den är så gullig å fin asså, kan inte fatta att jag fortfarnade nästan börjar gråta av den här låten men har som sagt riktigt starka minnen till den här låten så borde egentligen inte lyssna på den men den är så fiiin :/ <33

Sluta kalla mig rasist!

Jag sa en gång att jag tyckte att SD hade rätt i vissa frågor. Och nu helt plötsligt blir jag kallad rasist? Jag tyckte att det var en självklarhet att människor som kommer hit ska anpassa sig å inte tvärt om. t.ex. försöka lära sig svenska o.s.v. Men jag sa aldrig att jag tyckte det var dåligt att människor kom hit! Jag tycker att man självklart ska hjälpa människor som har det svårt å jag fattar att om det är krig i länder och folk dör att man inte kan säga '' nej du får inte komma hit!'' Jag tycker dock att man först ska försöka hjälpa människor i de länder de kommer ifrån då jag anser att genom att evakuera folk inte löser problem på lång sikt utan endast är en nödlösning och att man bara flyttar undan problemet. Man bör istället hjälpa folk i deras hemländer först och om det verkligen inte går måste människor såklart få komma hit. Men då tycker jag att de borde anpassa sig till sverige och inte tvärtom vilket jag inte kan se som nåt rasistiskt, men det verkar som folk kopplar ihop rasism med allt som hör invandringspolitik till. För så fort man nämner den så stelnar folk till å tycker att det blir obekvämt och avfärdar en genom att säga ''nej va rasitisk du är'' eller nåt liknande innan man ens hunnit förklara vad man menar. Jag tror att folk är rädda för att bli behandlade som rasister å därför inte vågar säga något. Jag tycker inte att jag är rasist jag har förihelvete vart tillsammans med en utlänsk! Jag står för vad jag tycker och jag är INTE rasist bara för att jag tycker att SD har rätt i vissa frågor. Ja är t.ex. för att man ska förbjuda halalslaktat kött då jag anser att det bara är djurplågeri å helt hemskt att hänga upp ett djur uppåner å skära halsen av det å låta det förblöda. Jag tycker det är helt onödigt för det är bara djurplågeri, läste att en skola i fiskis bara serverar halalslaktat kött för att ta hänsyn till barnen som går där då de flesta är muslimer å bara äter halalslaktat kött. Det är då jag tycker att det gårr för långt det borde vara tvärt om tycker jag. Det är min åsikt å jag står för den. Nu skriver jag inte att jag håller med SD i alla frågor men i vissa gör jag faktiskt det å då får ni kalla mig vad ni vill för det är ett fritt land å alla har rätt till sin åsikt å det här är min. Så ni kan sluta kalla mig rasist å nazist å hitlers hora (?)bakom min rygg för jag vet vad ni säger så våga säga det till mig så kan vi diskutera det och acceptera att vi har olika åsikter om ni nu är så mogna?

Dålig uppdatering :/

Men idag har jag bara inte orkat liksom x) Sket i skolan å gick till ida istället där vi gick runt i lägenheten utan att komma på något roligt att göra så vi drog ut, åkte till gröndal å åt. Liiite pinsamt å komma in på värsta fin resturangen å be om en barnportion och säga att vi skulle dela xD menmen va ska man göra i fattiga tider??

Sen åkte vi hem igen tråkade lite, åkte till liljeholmen å åt donken å sen hem igen för att titta på film :)
Så det var inte så mkt att blogga om idag men funderar på att skriva ett jätteinlägg om några minuter bara för att spy ut alla känsol å vet ni vad I will go for it! så uppdaterar snart ;)



(gammal snygg bild på ida å mej när vi mår som bäst xD

PÖÖÖÖÖSS <3


Sorry för bilden xD. Men tänkte göra ett i...

dsc00223 (MMS)

Sorry för bilden xD. Men tänkte göra ett inlägg nu och skriva att jag och ida ligger på golvet och är allmänt deprimerade över våra liv... Det blev inte alls som vi hade tänkt oss, vi vill bara fly bort för känner oss inte hemma nånstanns:( har nån av er kännt såhär nångång och va fan gjorde ni för att det skulle bli bättre?


Sockan :) Idas hund satte sig i idas knä e...

dsc00222 (MMS)

Sockan :) Idas hund satte sig i idas knä efter att hon vart ute och när hon reste på sig så var det en brun fläck på idas grå mjukis och det var BAJS! den hunden e så äcklig asså men ändå så söt xD nu åker jag och ida till skolan började 8 men sängen va så skön så vi kommer lagom till lunch istället xD puss


Dagens outfit. SkinLeggings från gina tric...

dsc00221 (MMS)

Dagens outfit. SkinLeggings från gina tricot 199 kr. Svart Kjol från hm 49 kr. Vid kort tshirt med tryck 49 kr. I am of to school now see you later darlings <3


God natt!

Nu ska jag gå å lägga mej så jag orkar upp imorrn till skolan :)
Ska ringa brännkyrka gymnasium och fråga om jag får komma å hälsa på dom nån dag oxå för jag funderar på att byta dit istället :P Nån som går/har gått/ känner nån som går/gått där som kan berätta om det var bra eller dåligt? :)
gonattkisses <33

Badar skumbad nu:). Jag fattar inte vrf bi...

dsc00219 (MMS)

Badar skumbad nu:). Jag fattar inte vrf bilden kommer åt fel håll när man mobilbloggar? Men men skulle iaf skriva att jag tar ett bad nu innan solsidan börjar och ville tipsa er om hårinpackningen som jag använder:) den heter sachajuan och första gången jag köpte den köpte jag den hos frissan för 350 men sen hittade jag exakt samma på åhléns för bara 125! Nu ska jag sitta med hårinpackningen och njuta ett tag innan jag går upp för att ta på mej myskläder och titta på solsidan och äta blåbärsplättar med dom bästa<3 pusspuss skriver imorrn igen sötizar<3


slapparkväll

Nu är blåbärsplättarna klara efter 1 misslyckad smet gick det tillslut bra :) Nu väntar jag och nathalie bara på att amanda ska göra oss sällskap å sen ska vi ner å hyra en film och sen såklart titta på solsidan! :)

Hmm solsidan börjar ju 8 så vi får nog ta filmen efter x) nån som har ett bra förslag på en bra film:)??


Nomy är så jävla bra!



Nomys låtar är bra allihop, just nu är det denna som dunkas! :)

Blåbärsplättar ;)

Jag å natta köpte hämtmat från thairesturangen i tumba och nu har vi kommit hem och fått för oss att vi ska baka. hmm man vet aldrig hur det kommer gå xD Men nu ska vi iaf försöka baka blåbärsplättar och sen ska vi titta på solsidan med amanda :)



Tur att vi har infrysta blåbär sen i sommras :)

Askul reklam!



DET HÄR ÄR EN KORRIDOR! HAHAHAHA XD

Skridskor. Visst att det ser fint ut men f...

dsc00216 (MMS)

Skridskor. Visst att det ser fint ut men fy vad skridskor är tråkigt. Man åker runt runt på en sjö och får stanna hela tiden pga sprickor i isen och man håller på å ramla hela tiden! Är det bara jag eller får ni också grymt ont i fötterna? Det känns som dom har domnat bort! Nej nu åker jag hem och möter upp amanda för lite shopping:) pöss<3


Palla städa xD. Nej nu tog jag en paus med...

dsc00215 (MMS)

Palla städa xD. Nej nu tog jag en paus med städandet och tar en omgång fia med knuff:) ser tyvärr ut som jag förlorar (är grön) men jag slipper städa iaf xD. Sen ska jag och Nathalie iväg å åka skridskor, lovar att det kommer komma en snygg bild på nån av oss så håll utkik:)!


Vaknade nyss och tänkte klä på mig kläder....

dsc00213 (MMS)

Vaknade nyss och tänkte klä på mig kläder. Men när jag tittade i garderoben så låg allt huller om buller och bilden är bara på ena halvan av garderoben (har dubbel garderob:)) så nu tänkte jag tillbringa dagen med att röja lite i garderoben kanske:p?


Axel och jag när vi delar soffa:) älskar m...

dsc00212 (MMS)

Axel och jag när vi delar soffa:) älskar min söta vovve. Han blir alltid så glad när man kommer hem vare sig man varit borta 5 minuter eller 1 dag :) hundar är fan bättre än män dom finns alltid där för än tillskillnad från vissa andra -.- ok nu låter jag lite butter men det har jag rätt att göra xD men nu går jag och lägger mej för att sova och drömma bra drömmar :) go natt sötnötar <3


ulrik munther - boys dont cry



Tycker att han är galet söt och låten är grymt bra :)

Fångarna på fortet

Nu blir det att titta på fångarna på fortet innan jag drar ut med dom bästa! :)
Kommer förmodligen ett mobilblogg inlägg frammåt kvällen och om inte så kommer det imorrn.

Tittar ni också på fångarna på fortet?


Tävlar nu :)

är med å tävlar om bloggsvar på sandralitensblogg just nu :)

http://sannalitens.blogg.se/2011/january/bloggsvars-tavling.html#comment

Aktiv

Vad ska man göra för att hamna på listan på blogg.se över de mest aktiva? Tycker jag skriver ganska många inlägg dagligen men har ändå inte vart med :/ Nån som vet hur man ska göra eller :p?

Tittade på de bloggar som låg på listan och såg att dom hade gjort 5 inlägg idag, vilket jag också har så jag fattar inte riktigt vad som menas med mest aktiv... det kanske inte har med inlägg att göra eller?

Aja fattar inte riktigt så nu går jag och lagar mat med världens bästa ida :D :D :D


Hemåt. På väg hem till pappa och har klät...

dsc00205 (MMS)

Hemåt. På väg hem till pappa och har klätt på ordentligt för det är ju nästan snöstorm utanför:p bloggar igen lite senare när jag kommer fram:) glöm inte att vara med i nån av tävlingarna lite längre ner på sidan pöss pöss


Läsarna bestämmer!



Nu får ni bestämma kära läsare! Vad är det ni vill läsa om? Kommentera med det som ni vill att jag skriver om. T.ex. Mer modetips, mer musiktips, smink, min vardag, mitt liv, vad som helst!! It's up to you guys :)

Den som kommer med det bästa tipset vinner en länk från min blogg till er vilket förmodligen kommer öka antalet läsare :)

Så kom igen nu, ni får säga vad ni vill läsa om.



Bara jag som inte fattar nånting av bilar?...

dsc00211 (MMS)

Bara jag som inte fattar nånting av bilar? XD Pappa visade just precis hur man startar en bil med startkablar:) volvon har stått över hela vintern så batteriet var helt dött! Som tur är har vi en annan bil som vi kunde använda för att kunna starta bilen:) så nu mobilbloggar jag för första gången medans vi sitter i bilen för att köra in volvon igen x)


Tränat




Nu har jag tränat för första gången på min nyinköpta crosstrainer. Den är från rusta och kostade 1600 kronor. Den var faktiskt riktigt bra och jag känner mig otroligt nog piggare efter att ha tränat :). Körde i omkring 30 minuter och sen började det brännas i benen. Är inte riktigt i form än, men det ska jag minsann bli :)!

Känner mig så nyttig idag så jag ska nog skippa pizzan med amanda idag och fråga om hon vill käka sallad istället!

P.S glöm inte bort tävlingen längre ner på sidan sötizar! :)

Nomy - cocaine



Dunkar denna låt just nu :)

Dagens sötiz!

Ny tävling. Kommentera ''jag är med'' spam är tillåtet så det är bara att kommentera!

Dagens sötiz publiseras 20:00 så kommentera! :)


Shoppa :)

Nu ska jag iväg in till stan och hitta en ny bra hårinpackning så skriver senare. Då kommer inlägget om en ny tävling jag har startat...

DAGENS SÖTIZ! så kom tillbaka om 1 timme för att vara med :)


Nyvaken och pannkakssugen :)

Oj, vad jag sov inatt, blev en rolig kväll igår med tvmys med amanda och nathalie. Först tittade vi på let's dance och sen tittade vi på the ring (gammal men fortfarande bra) :)
Nu ska jag och nathalie laga frukost och självklart blir det pannkakor denna lördags(morgon???)

Behöver faktiskt er hjälp nu kära bloggläsare! Gå med i bloggtävlingen genom att kommentera ''jag är med'' här och lägg till min blog i bloglovin för att vinna en mascara! Behövs 25 stycken för att det ska bli nån tävling sötisar :) Så skriv till era kompisar eller på er blogg att de också ska vara med!

Dessutom startar jag en ny tävling runt 3 idag så kom tillbaka och titta då! :)

 Mumma! :P

Apråpå tävlingen

Glöm inte att be era vänner/bloggläsare att vara med i tävlingen då det som sagt är 25 stycken som behövs för att det ska bli något så tipsa tipsa tipsa hörrni! <3


Tävling!

En dag sen jag vet men datan hemma funkade inte så nu sitter jag vid skoldatan.

Tävling går ut på att ni lägger till mig i bloglovin (knappen finns till höger). Så fort jag har fått 25 till som följer mig så lottar jag bland er vem som vinner mascaran som blev min favvo, the colossal!
Om ni vill så kommentera inlägget så att jag vet att det är just ni som har lagt till mig i bloglovin

Vem blir den lyckliga vinnaren?  :)


Bara för att...

...min data verkar hata mig så kommer bilderna tillbaka precis när jag skrivit det nya inlägget -.- menmen kika på mascara testet å bara för att jag har vart lite jobbig nu (eller min data) så slänger jag in en tävling snart. Ge mig en timme så har jag kommit på nåt bra som ni vill ha :)






Billigt, snyggt läppglans :)

Gillar verkligen hm:s lipgloss. Den är jättebillig bara 39:50 och den smakar gott och ser fin ut :)
Köpte den i 2 olika färger och det är min favorit nu har alltid en i väskan!



Ljusrosa men den finns i flera färger titta här :    http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=KOSM_MAKE&shoptype=S

Kommer snart ett nytt inlägg, ett stort mascaratest! Så håll utkik! :)

Bloggdesign

Den här hemsidan gillar jag, man kan ändra sin bloggdesign jättelätt så man kan byta ofta om man tröttnar :)

Ta en titt vettja

http://www.snyggareblogg.se/stilmallar.html
#

stort mascaratest!

Betyg på en skala från 1 L till 5 L






Mascara från Hm. Kostar 49:50. Jättebra budgetalternativ om pengarna börjar ta slut för den funkar faktiskt bättre än man tror med tanke på priset. Betyget blir L L
Mascaran finns att köpa på åhlens för 115 kronor. Finns även en som är vattenfast. Man får riktigt svarta ögonfransar men borsten är lite klumpig så man får vara nogrann så man inte får klumpar. Betyget blir L L L

En helt okej mascara från åhlens. Kostar 115 kronor och man får svarta ögonfransar. Det dåliga är att det står att man ska få 5x volym men det får man inte. Betyget blir L L L +´

Den här mascaran ger svarta långa fransar med mycket volym och är relatift billig 139 kronor. Den får betyget L L L L +


Den här mascaran heter lumene blueberry volume mascara och jag köpte min på åhlens. Den är bra och man får fina fransar av den. Den ger dock inte den där dramatiska looken med riktigt långa fransar som jag ville ha men om man mer är ute efter en vardagslook så funkar den bra. Priset ligger på 145 kronor.

Man får långa, svarta fint separerade fransar och borsten ger inga klumpar. Kan köpas på flera ställen för 170 kronor.

Jättefin rosa färg på utsidan bara det är ett plus. Mascaran i sig är också ganska bra. Mest användbar till vardag då man måste ta ganska många lager för att få volym i fransarna. Naturligt resultat. Kostar 139 kronor. Betyget blir L L L +


Nu till en riktig lyxmascara! Den kostar 350 kronor på åhlens och den är jättebra. Finns inget negativt att säga förutom priset. Och att den tar slut snabbt, och när den börjar ta slut så blir det inte alls samma volym och det hjälper inte hur många lager man än tar känns det som. Den räcker 2 kanske max 3 veckor men medans man har den har man grymt fina ögon. Jättebra att önska sig i födelsedagspresent eller julklapp eller nåt liknande för det är lite dyrt att handla mascaror för 700 kronor i månaden. Betyget blir såklart L L L L L!

Min favvo mascara blir ändå den här:
 P.G.A att den är otroligt prisvärd! Man får långa, svarta fransar med volym, precis som jag gillar. Man kan gå ut med endast mascara om man har den här och t.ex. har lite bråttom till skolan än morgon vilket är absolut perfekt!

På måndag den 31 kommer jag att göra ett läppglanstest där du har chans att vinna mitt favvo läppglans så kika in då vettja! :)

Moster Linnea

Visst låter det konstigt? Jag ska bli moster!! Malin (min syster) ringde igår och berätta att hon och peller väntade barn :) Åååh va glad jag blev för deras skull <333
Jag ska bli moster jag kan inte fatta det! Jag hoppas att jag blir en sån där bra moster som barn kan prata med om det är något :)
Äääälskar verkligen barn så jag är så glad att jag ska få bli moster och jag är verkligen jätteglad, dagen börja så dåligt å sen kom jag på att jag skulle bli moster å då blev allt bättre :D :D :D

Life's a bitch

...truetrue....

Såg på reprisen av americas next top model imorse. Nog är även jag lite fulsnygg x)


BILDBEVIS! :)


Nu sitter jag i skolan och har idrott teori... Lagom kul men jag sitter ändå bara vid facebook för vi fick nån jätte lätt uppgift å göra  :D

Mot idaaaa! :)

Har precis vart på ikea å handlat 2 vägghyllor till mitt rum :) Nu ska jag hem till ida.
Gick ju ut sista dagen med diesel idag som jag skrev lite tidigare och hans matte är såå gullig! När jag kom in så såg jag att det låg ett paket där till mig plus alla pengar jag fick för att gå ut med honom (50 kronor per promenad vilket totalt blev 1000 kronor ungefär) Jag öppnade paketet och det var filmen the holliday! Älskar den filmen så tack så mycket söta bea!<3
Nu blire å åka till ida å laga lite mat å titta på filmen :) Så jag skriver kanske mer ikväll eller imorrnbitti :)



Bjussar på en bild från när jag och ida skolka å gick på bio istället :P Det va fett kul, vi va helt ensamma i en biosalong på 17 rader! Vi sprang runt å hoppa på säterna å hade skitkul! :D
Men till mina yngre läsare vill jag påminna om att skolan är viktig och man kan lika gärna gå på bio efter skolan :)

Diesel

Nu kommer ett kort inlägg.
Ska bara berätta att jag s´lutar skolan för idag och att jag nu ska bege mej mot telefonplan för att gå ut med diesel. Är doggywalker idag. Tyvärr så flyttar han nu, har bara vart ute med honom 2 gånger i veckan i 2 månader men jag kommer sakna han iaf :) Det är ett bra tips till er som vill tjäna lite extrapengar. Jag får 50 kronor per gång och jag är ute runt 20 minuter. Ibland längre om jag inte har någon lektion efter :)
Leta på blocket efter folk som behöver hjälp med detta, själv är jag nyss fyllda 16 (15 när jag började gå ut med han) så det är inget problem för de flesta om man är under 18.
jaja shasha nu åker jag till diesel <3

Jag är inte rasist jag hatar alla ;)

Vill verkligen ha en sån här t-shirt! Min kompis hade sett nån med den men är det nån som vet vart man kan köpa en sån? Gillar den asmycket för den stämmer lite in på mej när jag har mina dåliga dagar x)

 Såååå cool ge mej! :D

Det funkar INTE

Det är verkligen inte okej att börja 8 på morgonen. Man får inget vettigt gjort eftersom man är i koma! Känns som om man går i sömnen just nu. Och vad börjar 8 på morgonen? Jo, 3 timmars franska yeeeeyh, fast nää -.-
Aja man får ju iaf titta på film å skirva på datan så det är väll bättre än å läsa i boken men hade nog hellre sovit x)

Gustav! :)

Måste berätta :)

Var nyss inne på en kurdisk tjejs blogg och kom på att jag kan skriva lite om religon. Jag är inte för religon, tycker att inte att någon religon är bra. Nästan alla krig på jorden handlar om just religon så tänk va fredligt det skulle vara om ingen trodde på gud/allah/mohammed och vad nu alla heter :S. Jag skulle aldrig klanka ner på någon som trodde på en gud utan jag respekterar deras åsikter så länge de respekterar mina. Jag hoppas att folk ska bry sig mindre om religon i framtiden för för mig känns det som en gammal grej som är helt onödig. Varför ska man låta en urgammal bok bestämma hur man ska leva när man själv kan göra det? Har aldrig fattat det menmen folk får göra hur dom vill så länge dom inte stör nån annan.

Nu ska jag sätta mej å äta men sen ska jag skriva lite om politik efter (ett ämne som intresserar mig jättemycket fast jag ''bara'' är 16).

Nu är jag hemma å myser :)

Fick sluta tidigare idag i skolan :)
Så åkte hem till en jobbig pappa som börjar prata och tjata men orkar inte bry mig plus att han drar till jobbet nu så jag slipper honom. Funderar på å ringa sötnöt å ha myskväll såhär mitt i veckan :)
Kommer nog bli en bra kväll ikväll tillskillnad från igår när jag bara låg å grät hela tiden... Men nu är jag glad igen så skriver mer sen
pöööööss mina små älsklingar! <333



Självbiografi

Kan man skriva en självbiografi även om man inte är känd? Funderar på att göra det för känner att jag har så mycket tankar och att jag har ett stort behov av att få skriva av mig på något sätt. Vet bara inte hur jag ska få mina tankar att bli till en läslig text med ett nogorlunda sammanhang. Har som sagt väldigt mycket tankar och ibland känner jag att jag omöjligt kan vara en normal 16åring. Vilket jag ständigt får bekräftat av mina föräldrar. Orkar inte känna såhär längre. Är otrolig rädd för framtiden och får ångest varje gång jag tänker på hur det kan bli, vad jag vill göra med mitt liv och sånt. Det skrämmer mig. Självbiorgafi är nog lite fel ord, vill mer skriva om mina tankar, min vardag och sånt. Inte så alla kan läsa men samtidigt vill jag att folk ska veta. Eller jag vet inte vad jag vill det är det som är problemet. Shit vad ska jag göra? Sitter här i skolan och ska skriva en novell men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om eller nånting, känns mer som om jag bara är här för att få närvaro så inte mitt studiebidrag dras in... Jag vet verkligen inte vad jag vill, är så grymt trött på skolan och vill bara långt härifrån, åka nånstanns helt själv till ett ställe där man inte känner någon utan bara kan få vara vem man vill. Fast jag vill vara jag. Eller vill jag? vet inte. har ingen aning. vet inte ens vem jag är längre. Känner mig riktigt vilse och instängd och seg och jag vet inte. JAG VET INTE! vill inte veta heller tror jag. det är bättre att inte veta något, leva i nuet och försöka skita i framtiden, som en hund. Ja en hund, det är va jag vill va :) Jag är inte frisk i huvet. fan.

Nej nu ska jag ta å skriva på min novell skriver mer sen om jag  pallar :)

Pallar inte mer!

Jag orkar fan inte längre, lämna mej ifred nån gång! Kan jag nån gång få bestämma över mitt eget liv uutan att du ska lägga dej i? Vill bara flytta nånstanns jävligt långt bort skiter i var, skulle hellre bo i ett sönderbombat afganistan eller nåt hellre än hemma hos dej. Tack gud för att jag bara behöver vara hos dej varannan helg men tillochmed det e fan imej för mkt!

Jag orkar inte längre, snart ger jag upp för jag orkar inte kämpa emot. Vill bara vara fri att göra mina egna val. So what om det blir helt fucked up? Det är ändå mitt val, mitt liv och MINA EGNA misstag. Jag vill inte ha ett felfritt liv men jag vill åtminstone att dom felen ska vara p.g.a mej, p.g.a av att jag gjorde fel. Man lär av sina misstag man lär inte av nån annans misstag. Så snälla låt mej göra mina egna misstag det e allt jag ber om.

Jag vill bara åka hem till pappa! Hatar alla jävla mammahelger sånna kan man va utan! Pappa å ja har mkt mindre bråk å tycker mer lika å han lägger sej inte i så jävla mkt.

Är hos mamma å börjar skolan imorrn hos pappa (skilda föräldrar i olika städer) å därför vill jag åka hem till pappa så ja slipper ta ett tåg som gå 5 på morgonen eftersom ja börjar 8. Tänkte därför ta 6 tåget härifrån så jag hinner se solsidan när ja kommer hem oxå :) men får inte åka! Utan mamma säger att jag ska åka imorrnbitti vilket jag vägrar så då ska jag åka efter solsidan. Det tåget går 5 i halv 10 å då e ja inte hemma förän halv 12. JÄVLIGT BRA TÄNKT!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOT!

Jag e så trött på henne, liksom det är JAG som ska åka tåg sent, JAG som ska ta mej hem från centralen lonly (min kompis åker med 6 tåget så skulle haft sällskap då) JAG som kommer lägga mig 12, JAG som ska gå upp 6, JAG som kommer va trött i skolan, JAG som kommer skita i första lektionen för ja vill sova och JAG som kommer få skäll fast det egentligen är mammas fel eftersom jag inte får åka hem -.-

Orkar inte skriva mer nu för ska ut med hunden å dunka hårdrock nu tills mobilen dör och mina ben inte längre orkar bära mej....


Lekte i fruktparken :)

igår natt hade jag fett tråkigt så jag ringde ida och så drog vi till fruktparken i liljeholmen. Man blir aldrig för gammal för att leka! Den dag man slutar leka är inte den dag man blir vuxen det är den dag man dör..

Här får ni en bild på mej när jag gömmer mej i päronet när några läskiga gubbar gick förbi xD


Uppdatera 12 gånger om dan??

Såg en blogg som var på en sida över aktiva bloggar och hon uppdaterade 12 gånger om dagen! Så mycket händer inte i mitt liv att jag kan göra det xD
Nämen seriöst, jag sover 12 timmar. typ. så då skulle jag behöva uppdatera bloggen varje timme om jag också skulle vara så aktiv... Men än så länge har jag mest bloggen som ett tidsfördriv så jag skriver när jag känner för att skriva. Skulle inte orka uppdatera varje timme med onödiga grejer som typ ''jag har vaknat nu'' och en timme senare ''nu är jag i skolan'' who gives a shit liksom?


Singing in the rain

Fick precis rast från matten så tänkte uppdatera lite :)
Jag och ida ringde runt som galningar igår till en massa olika gymnasium i liljeholmen men de flesta svarade inte ens i telefon och den som väl svarade sa att de inte hade nån plats kvar men att hon kunde ställa oss i kö. Men det var 2 framför oss i kön och hur stor är chansen att 4 stycken hoppar av i en och samma klass när det gått nästan 1 och en halv termin?
Aja det är bara och ta å peppra de andra skolorna vi prövade å ringa och hoppas på att de svarar och vill ha oss :)

I morse när jag kom till skolan så var dörren låst och tanten där inne vägrade öppna...kärring... Så jag fick stå å frysa i nästan 10 min innan det kom en lärare som öppnade (man måste ha nyckel till min skola och elevnycklarna funkar inte förrän 8 på morgonen vilket är jävligt brigth gjort eftersom vi börjar 8?!)

Oj nu börjar vi igen cio :D


Nu har ryktet spridit sig

om att jag och ida suger på design och ska byta. Ni ska få bildbevis ikväll när jag sitter vid hemmadatan för har inte den bilden på skoldatan!
Alla gjorde om sina träskor de fick till snygga klackskor o.s.v.
Menmen vi har iaf insett att design INTE är vår grej så vi ska försöka hitta ett annat gymnasium att börja på. Alla tips välkommnas så snälla skriv nån bra gyjmnasieskola som inte har för mycket plugg men att man ändå kan söka till nån utbildning sen om man vill plugga i framtiden (även om de känns lååååångt borta just nu)

Billiga snygga kläder!

Va på gina tricot idag efter skolan med ida. Hittade då assnygga jeansshorts till nästa sommar (längtar som fan!), ljusa och snyggt slitna ni vet :). Sen köpte jag lacktights och ett svart linne med guldtryck. Kommer bilder senare ikväll när jag fotat så kom tillbaka och titta då :)

Det bästa av allt, vet ni vad det kostade? 197 kr! tightsen 99 :- linnet 49:- (!) och shortsen bara 49!!! (innan 199:-) Jag vet liksom hur man fyndar right? :D


va gör vi nu kör vi :D

Mot gallerian! Nu har äntligen ida kommit efter sin jävla sovmorron så nu ska vi dra till gallerian och titta på en ny hårfärg kanske och vem vet vad mer :)?

Jag tror jag dör...

Att göra som de gör på min skola funkar inte! Man kan inte börja 8 på morgonen och ha franska i 3 timmar?! Hur fan tänkte den som gjorde schemat. Det kan omöjligt bara vara jag som känner att jag inte kan koncentrera mej i 3 timmar på något som är så tråkigt att man bara vill dö.

Längtar tills ida kommer till skolan så att vi kan gå å äta och sen kanske en sväng på stan, who knows? ;)
Oj nu kommer läraren uppdaterar senare pösspöss

Köpte nya skor

Mina uggs gick sönder igårkväll så var tvungen att akutköpa ett par skor. Eftersom det enda jag hade var ett presentkort på hm på typ 300 kvar tror jag sen i julas så fick jag gå dit. Köpte ett par budget''uggs'' där för bara 200 kr. Nu har jag tyvärr märkt att det är spikar under sulan och att jag går på dom när jag går om ni fattar? Aja det e iaf som å gå på en spikmatta så jag rekommenderar INTE dessa skor!





Ska bara vänta på barnbidraget så att jag kan köpa nya :)
Jag vet jag vet dom är fula men uggs är sköna (förutom dom här då!)

Saknar dig :( <3

Varför skulle vi flytta till olika städer för? Jag tillbaka till sthlm och du tillbaka till uppsala... Vi måste ses i helgen för då äe vi båda i enköping right? :) Miss the good old times, snacka om att vi har minnen liksom typ från varje dag när vi gjorde nåt galet :D




Vi va såå heta med vår kundvagn (ida står bakom kameran) :D

Jag är känd! :)



Vart ute med Ida och gått en promenad :) Fick då veta att jag var på nyheterna igår. Det var tydligen när sj var som sämst och nån filmade mig när jag hängde över resväskan när tåget till enköping var 4 timmar försent. Så jag e en kändis! :)

Hans har fb

Nu har ida gjort en fb till sin supersöta vovve hasse :) Vill göra en åt min också men jag råka skriva att han va född 2005 (vilket han är) så det funka inte för man var tvungen att vara 13 för att få gå med på fb. Så ska fixa det när jag kommer hem. Ganska töntigt egentligen men who cares? Jag vill lägga upp massa gulliga bilder på axel där så får folk säga vad fan dom vill sen :) :) :)

Hasse säfström på fejjan ;D


Att döda ett barn

Läste nyss en jättejätte sorglig novell på svenskan, "Att döda ett barn" av Stig Dagerman. Den var så sorglig så nu vill jag göra nåt kul istället. Den handlade om ett barn som blev överkörd när han skulle gå till grannen för att låna socker av en man som har bråttom till havet så han kör för fort på en liten grusväg genom en liten by. Om ni inte har nåt att göra eller ska som jag välja en novell på svenskan så välj den här :)


Läxförhör

Sitter just nu på svenskan och har ett gammalt vanligt jävla läxförhör. Men jag kom på en kul grej som min lärare sa igår. När vi pratade om skönhetsideal, läs lite längre ner på sidan, så visade hon massa bilder på en skola i kina som hon besökt. Det var en modekläd skola (visades eftersom jag går på ett sånt gymnasium) som hon hade vart på. Där gick man mellan 6 på morgonen 9 på kvällen i 4 år. Det var en internatskola så man fick inte gå ut heller för de hade galler på fönstrena. Ja men iaf så sa hon att '' I kina där har dom fan skolor för precis allting, när jag var där visade de oss en högskola för att koka te, gissa hur länge man gick där? Jo 5 fucking år!! 14 timmar per dag, 7 gånger i veckan i FEM FUCKING ÅR!!!''
Hahaha gillar min lärare, vilken vuxen skulle säga så liksom? Aja nu måste jag fortsätta med typ provet eller vad det nu e så skriver senare pöööss :)



Bjuder på en ashet bild på mej när jag pallar äpplen från linas grannar ;)

Morgoncitat :)

Vakna för ett tag sen och ska snart börja sminka mig och platta håret innan jag ska gå iväg till skolan. Men först måste jag bjuda på ett citat som jag hittade på en kompis fbsida: ''Att kriga för att det ska bli fred är som att knulla för att bli oskuld''
Tyckte att det var så grymt klockrent! Det är så sant liksom, hur kan folk säga att vi krigar mot terrorism och för fred, när de dödar massamassa oskyldiga människor. Jag är intresserad av politik och kan i princip skriva hur långt som helst om det men nu måste jag skynda mig så att jag inte kommer försent. Men det kommer nog ett litet blogginlägg frammåt lunch har jag en känsla av :)

Design till bloggen

http://www.snyggareblogg.se/ är hemsidan jag har tagit min design ifrån så klicka in er på den :)

Skönhetsideal...

Vi pratade om skönhetsideal idag på lektionen och jag tyckte att en del grejer som vår lärare sa var sjukt fel! T.ex. att alla ville ha strl 36 eller 34 eller 32. Det var som om hon menade att de är de strl man ska ha. Jag tycker att det är helt fel att gå efter strl när man tittar på skönhet. Man kan vara jättelång och då spelar det inte någon roll hur smal man är för kläderna är ändå för korta. Jag tycker att om man äter normal och inte äter godis varje dag utan nån gång i veckan eller så och rör sig normalmycket så ska man vara nöjd med den man är. Alla är byggda på olika sätt och det finns inte ett speciellt sätt som alla ska se ut på. Om man lever lagom sunt så behöver man inte oroa sig. Blir så ledsen varje gång jag ser ett barn som tycker att hon är tjock fast hon inte är det. Nu skrev jag hon för jag vet att det är flest tjejer som drabbas av anoroxia eller bullimi.



En dag för nåt år sen var min klass funktionärer för små barn, de gick i 3 har jag för mig, då var det en tjej som var lite större än de andra. Inte tjock, knappt ens mullig, som var så ledsen och gick och sa till mig att hon var så tjock och att hon inte ville springa för hon kom alltid sist och hon ville inte hoppa höjd för hon hoppade alltid lägst. Och vad ska man säga till en 9 åring som säger såhär? För visst måste hon sagt något till sin lärare om det här och inte bara till mig? Varför hade då inte läraren gjort något för att hjälpa den här lilla tjejen? Jag sa iallefall till henne att det viktiga inte är hur högt man hoppar eller hur snabbt man springer utan det viktiga är att försöka och att man ska vara precis som man är för det är insidan som räknas. Jag ljög. När man bli större förstår man bättre men det är alltid utsidan som är det viktigaste i vårt samhälle. Tänk dig själv. Hur ofta ser man inte smala, blonda tjejer med stora bröst på omslagsbilder i tidningar med perfekt hy och långt vackert hår? Då säger man oftast ''oj, sånt hår vill jag också ha'' eller ''jag önskar jag hade den kroppen'' om man är tjej och om man är kille ''jag skulle vilja ha henne som tjej det vore ascoolt juh hon va fett snygg'' Då säger man saker om utsidan. Hur ofta hör ni någon säga ''Tänk va roligt att ha jessica albas personlighet'' eller ''Mary-Kate verkar vara en snäll tjej'' Inte konstigt att (speciellt) tjejer blir så utseendefixerade vid så tidig ålder när hela samhället är det. Jag vet inte hur det gick för den där tjejen sen efter att jag gick ut 9:an och bytte skola men jag hoppas (men tror tyvär inte) att hon fattar att hon duger som hon är. Men varför skulle en 9årig tjej förstå det när nästan ingen annan gör det?? :(

Alla ser inte ut som Jordan Price, och helt ärligt skulle vi vilja det?? Vill vi att alla ska se likadanna ut? Jag vill inte och jag tycker det är sorgligt att unga tjejer gör allt för att likna ''de snygga kändisarna''




Det är så här riktiga kvinnor ser ut, även fast deras hy också är redigerad men jag antar att det här är det närmaste äkta i kommer i skönhetsbranchen...


Vänta utanför fel klassrum

Kul att man satt i 30 min på golvet utanför fel klassrum innan man kommer på att vi har nytt schema som började gälla idag, aja bara att gå in i klassrummet med huvet högt och vara en stolt blondin i guess :)

Lunchrast :)

Vart med ida i sickla gallerian på rasten och köpte en ny mascara och en grafittinagellack :)
Snart börjar svenskan så det får komma en uppdatering senare cy y

Skola är ju skitkul ?!

Hur fan kan man tycka att det är kul med skolan? Har man nåt liv då eller? Jag kan fatta att man kan tycka att det är kul att träffa kompisarna i skolan men själva skolan är juh inte kul? Det är juh inte precis fysiken man längtar efter om man vill tillbaka till skolan efter ett lov eller? Själv längtar jag aldrig tillbaka men om man gör det såå :P

Just nu så står Mona framme vid tavlan och försöker förklara nån designgrej för klassen men jag börjar tvivla på att hon fattar vad hon själv säger för hon verkar lite tveksam. Hon ändrar sig hela tiden och säger ''neej stryk det där'' Är det bara jag som tycker att lärarna ska kunna det som de gör INNAN de börjar lära oss?

Sitter brevid nån nörd som antecknar hela tiden och frågar massa saker som inte ens har med ämnet att göra, blir så jävla irriterad på smarta när man själv känner sig dum...

Press, stress

Jag känner mig grymt stressad just nu. Går på designgymnasiet år 1 men nu vill jag byta. Vet inte till vad tyvärr men vet att design inte är min grej. Fattar inte att jag valde det här från början ens... Jag orkar inte plugga längre men samtidigt kan jag inte hoppa av utan att börja på något annat för jag kommer inte få nåt jobb och inga pengar. Jag vet inte vad jag ska bli. Ingen jävla aning. Det känns som om alla är helt säkra och pluggar för att nå dit. Men va fan ska man göra om man inte vet? ''Gå samhälle så kan du bli vad som helst, du är ju bra i skolan'' Så säger alla. Men vad är jag utbildad till när jag gått ut samhällsprogrammet, jo INTE ETT JÄVLA SKIT! Man måste bara fortsätta plugga då och jag är så sjukt skoltrött så att det inte finns. Tänkte om man skulle gå barn och fritid, jag gillar barn och jag skulle gärna jobba på förskola så det borde väll passa?? Fast för 3 4 månader sen var jag övertygad om att jag ville bli inredare och valde att gå samhällsprogrammet med inriktning design. Vad hände? Jo jag fick göra en skruvmejsel, ett hus i papp och rita kläder i något konstigt designprogram. Det gick åt helvete kan man säga.

Borde man inte haft en bra syo i högstadiet som berättade allt det här och hjälpte en att välja rätt gymnasium? I min förra skola korsängen i enköping så hade syon ms eller nåt och var aldrig där, och när hon väl va där va hon så otroligt seg och fattade inte vad man sa. Hon kunde inte svara på en enda fucking fråga utan sa bara ''oj det är en bra fråga'' eller ''ja de håller ju på att göra om det här så det vet jag inte''. Nähä om inte du vet vem fan ska jag fråga då?? Skolorna måste vara mer nogranna med vilka som får vara syos för de ska hjälpa oss med vår framtid men det verkar de inte bry sig så mycket om.

Jag orkar helt enkelt inte, jag är så pressad så jag tror jag går av snart. Vill bara gå i en skola som inte har så mycket plugg men jag vill fortfarande kunna bli nåt när jag går ut. Både kunna få jobb men också kunna plugga vidare ifall jag skulle vilja det. Vad ska jag göra snälla hjälp mig, känns som om jag bara slösar tid med att gå hit när jag vill göra nåt annat...

Inte skrivit på länge....

Jag har inte skrivit på den senaste veckan för det har inte hänt så mycket. Har mest vart deppig för jag känner att jag inte har någon kontroll över mitt liv och det skrämmer mej :(

1600 :-

Självklart köpte jag liiiite mer än vad jag hade tänkt men pengar är till för att spenderas right? ;)

Köpte babyliss icurl för 800:-,  påslakan 300 :-, en tjöja 150:-, massa ljus 350 :-,
Nu börjar jag igen så byebye :)

Mot affärerna!

Eftersom jag har sån lååååång rast tänkte jag att jag lika gärna kan gå å köpa lite grejer som jag behöver nu på en gång :)

Det första jag måste köpa är nya påslakan, jag vet skiittråkig grej att köpa men jag behöver det eftersom jag hade sönder det jag hade i lördags (fråga inte hur :s!) Vill ha typ vanligt svart överkast oxå, har ju typ en miljon färgglada kuddar så svart blir bäst :)

Funderar på den här från åhlens. Pris 299 :-






Sen ska jag köpa babyliss icurl. Ni vet den som stod på min önskelista innan jul och jag fick presentkort på åhlens för att kunna köpa den så nu springer jag dit! :)
See you later



                                         


Patrik har fått sparken.

Gick och la mej vid 4 och gick upp kl. 6 för att hinna till skolan som börjar halv 9. Självklart har den läraren fått sparken och säger att han inte tycker att det är någon ide att göra nåt den här lektionen. Så nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Förutom att skriva lite på bloggen (det kommer bli fler inlägg tro mej!) och sitta på fejjan :) I min skola har vi 3 timmars lektioner så jag måste vänta till halv 1 innan nästa börjar så det här suger.  Skriver snart igen för jag måste visa vad jag ska åka och köpa efter skolan.

xoxo


Mitt 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – goog i guess, en del bra en del sög.

 

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – alla sjuka grejer jag gjorde på sommarlovet, när jag sov i äpplet i fruktparken vid nyår och allt kul jag gjort :)

 

Har du flyttat under år 2010? – ja, flytta från mamma till pappa på heltid typ :P

 

Har du hittat en ny låt som du älskar? – några av everlast


Har du kysst en främling? – ja men då va jag inte helt nykter x)

 

Har du träffat nya vänner? – Japp :)

 

Har du förlorat en vän? – nej inte helt men börjar tyvärr tappa kontakten med en ;( <3333

 

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – ja :)

.

Har du gått bakom ryggen på en vän? – ja det har ja väll ..

 

Har du ljugit för en bästavän? – inte för min bästa vän

 

Har du haft en relation med en vän? – nope

 

 

 

 

Hur har din kärlek varit 2010? – helt okej

 

Har du varit kär? – ja

Har du sagt jag älskar dig till någon? – mm tyvärr

Har någon sagt jag älskar dig till dig? – ja

Har du haft ett hemligt förhållande? - aa




Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – ja :'( saknar dej <3333333333333333333

Har någon i din släkt avlidit? – japp :/

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – inte vad jag kan minnas men en del glöms juh liksom bort xD


Varit i slagsmål? – nej tror inte det :P

 

Har du gjort någonting du ångrar? – om jag har, det gör man väll typ varje vecka?!

I så fall vad? – litat på folk, inte litat på folk, ljugit

Har du skämt ut dig? – jag skämmer alltid ut mej, börjar bli van så jag bryr mej inte längre :)))

 

Har du ljugit för en vän? – Ja det har jag.

Har du varit ute en hel natt? – OFC

 

Har du blivit tagen av polisen? – nej 

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - aa


Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja såklart haha mina tjejkompisar!

 

 

Har någon varit elak mot dig i skolan? - haha alla älskar mig (a)

 

Hatar du någon på din skola? - hahaah EH JA typ alla äckliga fjortisar, nördarna, töntarna, jobbiga jävlarna och sen e det typ bara jag och ida kvar xD

 

Har du gjort något framsteg? – ja, jag klarade ett g i fysik sista terminen i 9:an innan gymnasiet :) (men jag fuska på provet sorry karin ) ;)
Haft alla rätt på ett prov? – nej?! har alltid minst ett slarvfel även om jag kan allt...


RSS 2.0