Frulle på stan med de bästa! :)

Sk aupp och äta med 2 kompisar på stan. Sen ska vi förmodligen gå och kolla in alla butiker för hundrade gången på mellanrean men man vill ju inte missa något :)

Fler bilder på min, idas och linas upptäcktsfärd :)

Jag och ida försöker lista ut hur vi ska komma upp på den...


Fler bilder på min, idas och linas upptäcktsfärd :)

Jag och kamelälgen :)


Fler bilder på min, idas och linas upptäcktsfärd :)

Jag och ida försöker klättra upp :)



På äventyr i telefonplan

Var med Ida och Lina ikväll :) Vi var på upptäcktsfärd i natten och hamnade i en rondell i telefonplan som hade nån freakkamel i mitten. Vi var självklar tvungna att fota oss med denna skönhet, så här kommer bilden på mej och lina. Man ser inte kamelen så bra men vem bryr sej det är oss man ska se xD

Mysmiddag med familjen

Jag mamma och syrran gick och köpte pizza och hade riktig mysmiddag framför tv:n idag. Tittade på nån beckfilm och satt i soffan. Grannen är nog den bästa i hela filmen, det är på nåt sätt liksom han man längtar efter att få se :) Bilderna på kläderna jag köpte kommer imorrn för sladden till datan krånglar igen :(

Min middag! :)


Ska snart dra och träffa ida och lina och då händer alltid något spännande :)
Låtsas va frisk så att jag får dra ut men egentligen mår jag nog sådär..


Tandläkarskräck

Jag gillar inte tandläkare blev direkt min status på fejjan när jag kom hem. Varför ska dom stoppa massa äckliga grejer i munnen på mig? Sen nån hård plastbit som dom stoppar in i munnen för att ta kort, den där plastbiten är djävulen själv! Den gör så ont så att jag bara vill slänga den på tandläkarkärringen och springa ut ur rummet. Som tur var behövde jag inte va där länge utan kunde sen gå och möta upp en kompis och titta lite på all julrea. Köpte en tröja och en tunika från jc för bara 250 kr för båda! Bild på de kommer senare ikväll eller imorrn beroende på hur pigg jag kommer att va.

God morron :)

Var på jättebra humör nyss när jag vakna trots att det är tråkigt och grått utanför. Nästan sprang upp ur sängen och börja laga frukost och titta på meet the spartans. Sen när mamma vakna så säger hon att jag inte ska glömma bort min tandläkartid. Ååh vilken humördödare asså! Hatar hatar hatar tandläkaren. Hon är så jobbig och stoppar massa skit i munnen på mig så jag inte kan andas. Sen tar hon alltid fram löständer och visar hur man ska borsta tänderna och öppnar löständermunnen hur mycket som helst. Då ba aa jag kan inte gapa så där jävla mycket för min käkar sitter faktiskt fast tillskillnad från det där! Fan vilket dåligt humör jag vart på nu, liksom komma här och ta bort mitt sunshinehumör -.- Aja skriver mer sen om hur det gick hos den hemska tandläkartanten!


Kvällste med mig själv :(

Känner mig sjukt mobbad när jag sitter ensam hemma och dricker te och tittar på tv när jag vet att alla andra har jättekul. Men ibland kan det faktiskt vara jävligt skönt att vara själv plus att vaniljte är jävligt gott! :)
Så nu rycker jag upp mig och sätter på boat trip! Världens roligast film som alla borde se om ni inte redan sett den!!

Handlar om två killar som ska åka på kryssning och räknar med att få massa tjejer men istället hamnar de på en bögkryssning, världens roligaste film om man har samma humor som jag. Men vem kan egentligen tycka att bögar inte är roliga så titta på den här! :)


Vill bli frisk!!

Fick nyss reda på att typ alla mina kompisar ska på nån fest ikväll och jag kan inte följa med för jag är sjukful. Ni vet helt röda ögon som rinner, svettas som en gris, fryser som en eskimo (inte fan vet jag ?! xD), och ser allmänt ful ut efter flera dagar i sängen. ååh fan oxå när blir man helt bra då?


Julen va grymt kul iår! :)

Jag var nere hos min syster i skåne över julen och måste bara säga att det inte är så kul att åka bil i 7 timmar med en rottweiler på 70 kg över sig hela tiden. Vi tog iaf 2 pauser så att jag kunde sträcka på benen. Min syster i skåne hade bestämmt att vi skulle spela ett julklappsspel och hon hade köpt en massa småpaket för mellan 5 och 20 kronor. Man började med att lägga alla paket i en stor hör på bordet och sen fick alla slå med tärningen och om man fick en 1 eller 6 så fick man ta ett paket. Sen när alla paket var borta så ställde man timern på 10 minuter och lät tärningen fortsätta gå runt. Om man slog en 1 eller 6 nu så fick man sno ett paket av en annan person. Jag tyckte spelet var jättekul och om man är en familj som inte har råd att köpa massa dyra presenter så kan man köpa ett ljus för en femma, en dvd för en tjuga eller kanske en ansiktsmask för 10 kronor. Det finns massa affärer som säljer småsaker billigt så det är inte nåt problem att köpa många billliga saker. Vi var på en affär i skåne som hette tiger och där kunde man köpa 4 par doftljus för 10 kronor. Exakt likadana som de som finns på åhlens. Sen är det bara att slå in de och köra :)
Vi slog in grejerna i olika färger på pappret beroende på om det var kill/tjej grejer. Sen hade vi vitt papper med silverstjärnor på de som både killar och tjejer skulle kunna vilja ha t.ex dvd eller så.

Förlåt

Har inte bloggat på flera veckor för jag har varit så sjuk att jag inte ens kunnat sitta upp i sängen. Har vart på vårdcentralen flera gåner och jag gillar inte alls tanten där som ska dra i mina öron för att se om jag har öroninflamation när jag flera gånger skrek att det gör ont bara man petar på örat. Nej usch för henne, dit går jag inte tillbaka. Men men nu är jag på bättringsvägen och tänkte blogga lite för det var ju som sagt ett tag sen. Hade jättekul i julas och nu hoppas jag bara på att bli helt frisk tills nyår!
Nu ska jag hoppa ner i badet och pröva min nya hårinpackning see you later! <3




Födelsedagsfirande :)

Fylle år idag och i min familj är det jättekul när någon fyller år för det betyder att alla får träffas (vi är en ganska stor familj så det är inte lätt att få ihop alla sammtidigt).  I år var vi på nån resturang nära slussen och det blev hur mysigt som helst! :) Kom precis hem och nu kallar sängen på mig så skriver mer imorrn. Måste först bara säga att jag kanske ska få åka till USA och plugga på någon kurs över sommaren, har tydligen en avlägsen släkting där som jag kanske får bo hos :) Skriver mer om det imorrn.
God natt!

Plugg och te :)

Nu är det dags att börja läsa boken som ska vara utläst och skriven om till i januari. Ganska mysit att krypoa upp i soffan med en filt, en bok och en varm kopp te :)
Läser henning mankells bok ''den orolige mannen'' alltså en kurt wallander deckare som vi har som tema på svenskan.

Skriver min önskelista till tomten xD

Sitter och väntar på att mattelektionen ska börja och vad passar bättre att göra än att skriva önskelista? Vill ha en massa saker men tänkte att det kanske blir lite mycket att skriva så listar min topp 3 :)
1. Babyliss icurl


2. volumaster


3. Nagelsaker ( lack, prydnader, lösnaglar aa allt!) :)


Bra hemsida

Jag har tagit min bloggdesign från den här hemsidan och de har även många fler att välja mellan där så kika in. Dessutom är det gratis! :)
http://www.snyggareblogg.se/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0